Iskolakezdés 2021.02.08.

A Szlovák Köztársaság Oktatásügyi Minisztériumának 2021.02.05-én kiadott 2021/10079:1-A1810-es számú határozata alapján Alapiskolánkban február 8-án, hétfőn megindul az iskolai oktatás az 1. -4. évfolyam számára. Az iskolakonyha és a napközi is megkezdi működését.
Nem vehet részt az iskolai tanításon az a tanuló, akinek háztartása hatóságilag elrendelt karanténban van vagy légzőszervi betegség tüneteivel küzd.
Az iskola megnyitásához előírt járványügyi óvintézkedéseket teljesítettük, a tanulókat tiszta, fertőtlenített környezet várja. A légteret ózonnal fertőtlenítettük.
Félben a szombati tesztelésen az iskola környzetéhez tartozó személyek mind negatív eredménnyel végeztek.
Az iskola hétfőn reggel 7.00-kor nyit, az iskolába való belépésnél a tanuló köteles leadni a szülő becsületbeli nyilatkozatát és bemutatani a hétvégi negatív teszteredményt vagy 3 hónapnál nem régebbi igazolást a betegség átvészeléséről. A fénymásolat leadása nem szükséges.
Az iskolába való belépéskor ellenőrizzük a tanulók testhőmérsékletét. Kérjük gyermekeiknek 2 arcmaszkot biztosítsanak (lehetőleg jellel ellátva, hogy a gyermek megismerje)!

Hétfőn reggel szeretettel várjuk tanulóinkat az iskolában!

Üdvözlettel: Mgr. Pomichal Mária

Iskolakezdés 2021.02.08.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Prejsť na začiatok